Telefon de încredere
(0241)2-56-79

Consum fraudulos de gaze naturale

SRL “CIMIŞLIA-GAZ” luptă cu consumatorii de rea credinţă!

În ultimul timp, s-au înteţit cazurile cînd consumatorii încearcă prin diverse metode să evite echipamentul de măsurare, consumînd gaze naturale cu încălcarea clauzelor contractuale. Pentru a anihila acest fenomen social periculos, SRL”CIMIŞLIA-GAZ” întreprinde un complex de acţiuni, care are drept scop constatarea, preîntîmpinarea şi depistarea acestor cazuri.

Colaboratorii SRL „CIMIŞLIA-GAZ” verifică zilnic şi inopinat locurile de consum ale consumatorilor de gaze în vederea respectării prevederilor clauzelor contractuale.

În urma controalelor efectuate în anul 2014 au fost documentate şi confirmate 36 de cazuri de consum de gaze cu încălcarea clauzelor contractuale ce au dus la neînregistrarea sau înregistrarea incompletă a volumelor de gaze consumate în sumă de 128,51 mii lei, dintre care în: raionul Cimişlia – 12 cazuri, raionul Basarabeasca – 18 cazuri, raionul Leova — 6 cazuri.

SRL „CIMIŞLIA-GAZ” întreprinde toate măsurile necesare şi atenţionează consumatorii să se abţină de la consumul gazelor naturale prin intervenţie sau evitarea echipamentului de măsurare, în caz contrar, mai devreme sau mai tîrziu, acţiunile ilicite vor fi descoperite şi fiecare va purta răspundere în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Cu respect, administraţia SRL „CIMIŞLIA-GAZ”.

Telefonul de încredere: 0(241) 2 56 79.