Telefon de încredere
(0241)2-56-79

Pentru consumatori

SRL „CIMIŞLIA-GAZ” informează că numărul cazurilor identificate de încălcare a obligaţiilor contractuale, îndeosebi consumul ilicit de gaze naturale (furturi), este în creştere.

Furnizorul întreprinde toate acţiunile legale în vederea eradicării acestora. Drept metodă alternativă reclamaţiilor, cererilor de chemare în judecată, executării silite a hotărârilor judecătoreşti, care reprezintă multitudinea acţiunilor împotriva fenomenului consumului ilicit de gaze naturale, SRL “CIMIŞLIA-GAZ” a luat decizia de a stimula financiar toţi cetăţenii care vor contribui la identificarea acestora.

Toţi cetăţenii care vor contribui la identificarea de către furnizor a cazurilor de încălcare a obligaţiilor contractuale, îndeosebi consumul ilicit de gaze naturale, vor putea primi o recompensă în valoare de până la 20% din valoarea volumelor de gaze naturale consumate ilegal.

SRL „CIMIŞLIA-GAZ” apelează către toţi cetăţenii care dispun de careva informaţii despre consumul ilicit de gaze naturale, să dea dovadă de spiritul civic şi să le comunice la telefonul de încredere (0 241 2 56 79), sau la adresa poştală a întreprinderii (or. Cimişlia, str. Cetatea Albă, 4), sau la adresa electronică (office.cimislia@moldovagaz.md).

SRL „CIMIŞLIA-GAZ” manifestă încrederea şi speranţa că va fi susţinută de către consumatorii săi.