Telefon de încredere
(0241)2-56-79

Selemet are un nou gazoduct!

Astazi,6 decembrie 2018, în satul Selemet din raionul Cimișlia a fost dat în exploatare un nou gazoduct, de presiune medie și joasă cu lungimea de 4,6 km.
Lucrările de construcţie şi montaj au fost efectuate cu sprijinul Consiliul Raional Cimișlia. Prezent la eveniment, Directorul SRL “Cimișlia-gaz”,Dl Anatol Sobețchi, a menţionat că racordarea la conducta de gaze reprezintă o necesitate şi un confort pentru locuitori, dar şi o nouă etapă de dezvoltare a acestui sector din satul Selemet. Felicitări pentru locuitorii satului Selemet cu ocazia sosirii «flacării albastre» în casele dvs.!

Selemet are un nou gazoduct!Astazi,6 decembrie 2018, în satul Selemet din raionul Cimișlia a fost dat în exploatare un nou gazoduct, de presiune medie și joasă cu lungimea de 4,6 km. Lucrările de construcţie şi montaj au fost efectuate cu sprijinul Consiliul Raional Cimișlia. Prezent la eveniment, Directorul SRL “Cimișlia-gaz”,Dl Anatol Sobețchi, a menţionat că racordarea la conducta de gaze reprezintă o necesitate şi un confort pentru locuitori, dar şi o nouă etapă de dezvoltare a acestui sector din satul Selemet. Felicitări pentru locuitorii satului Selemet cu ocazia sosirii "flacării albastre" în casele dvs.!

Опубликовано SRL "Cimislia-gaz" Четверг, 6 декабря 2018 г.